Dagens VIP(s)-besök!

Idag fick vi celebert besök av kära Morbror Lokförarn me familj!
Vips kom dom hit...
Vips körde Lokförarn en mc-sväng...
Vips åt vi middag...
Vips städade dom undan...
Vips fyllde dom diskmaskinen...
Vips kokade dom kaffe...
Vips åkte dom igen...

     

   

Som sagt - alles för kort besök å ni är varmt välkomna igen!

Kommentarer
Postat av: Robert

Hej på Er!

Vet inte om det här fungerar men provar iallafall.

Gick för första gången in på sidan efter påtryckning från morsan, men måste säga att det ser minst lika proffsigt ut som om jag själv skulle gjort en liknade sida....

Att man kunde göra sånna grejor visste inte jag, men det var kul att följa lite av vardagen i Vara.

Hoppas vi också kan snart komma förbi och hälsa på. Vi åker ner till Ullared på söndag där det blir en veckas pingisläger för Linn.

Vi hörs senare den vanliga vägen!



Kram från oss/ Familjen Millbert

2008-07-18 @ 11:26:27
Postat av: Susen Lusen

Hej Hopp Robert! Ja, sidan är ju inte lika proffsig som om du skulle gjort den, håller med, men den duger... :) Vi är hemma här denna vecka å nästa, me undantag för en ev Danmarksresa på 2-3 dgr.. Hör bara av er om ni tänkt komma. Hälsa alla. Kram

2008-07-18 @ 12:38:21
Postat av: Robert

2008-07-20 @ 23:39:53
Postat av: Robert

Hej igen!

Sitter i husvagnen i Ätran strax utanför Ullared, barnen sover och Karin ser på tv, lägret slutar nu på torsdag kväll, sen har vi öppet kommande vecka, vi pratade om att det kanske skulle passa att vi åker upp till er antingen till helgen eller till veckan. Om ni ska till Danmark någon av dessa dagar kan vi väl höras om det så vi inte väljer att åka till Er just dom dagarna. Vi funderade lite på Borås zoo en dag kanske innan vi kommer förbi!, Fanns det fortfarande möjlighet att få träna lite pingis för Linn där vi var sist?

Kram från oss.. Ps skulle jag lyckats göra en sådan hr sida så skulle den förmodligen vart kaos.

2008-07-20 @ 23:44:34
Postat av: Suzann

Hej hopp! Vi hade väl helst sett att ni kom förra veckan eller denna vecka eftersom vi har semester tillsammans nu... Nästa vecka passar inge vidare, så till helgen är nog bäst. Det finns ett pingisbord i huset bredvid där vi bor, så det kan nog Linn träna på. Vi får damma av det lite först bara... ;) Eftersom vi bara kan köra mc ihop denna vecka så harvi ordnat barnvakt 3 dgr men det gäller bara 2-3 tim per dag (bla nu på lördag), men ni klarar ju er själva en stund. Hursomhelst så är ni välkomna - ni är dessutom välkomna att BO INOMHUS med oss eftersom det finns massor med plats!! Antar att ni vill att jag bokar tvättstugan i helgen då...? :) Hör av er så vi vet hur det blir! Kram på er!

2008-07-21 @ 09:53:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0